Η Φιλοσοφία μας

Η κατανόηση για το πρόβλημα υγείας σας και η μέριμνα για την καλύτερη διάγνωση, η πίστη στην λεπτομέρεια και την διαγνωστική ποιότητα, και η συνεχής προσπάθεια για το καλύτερο είναι οι πυλώνες της φιλοσοφίας μας.

Η OPSIS ιδρύθηκε με σκοπό να υπηρετήσει τις διαγνωστικές ανάγκες ιατρών και ασθενών στην ιδιαίτερη περιοχή του στόματος, των γνάθων και του προσώπου με την πιο εξειδικευμένη γνώση.

Τι μας ξεχωρίζει

Εξειδικευμένη γνώση και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών Επαγγελματισμός και αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή και στον γιατρό. Η κατανόηση ότι κάθε ιατρικό/οδοντιατρικό πρόβλημα είναι ιδιαίτερο και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και αντιμετώπιση

Κοντά στον γιατρό

Η OPSIS βρίσκεται ΔΙΠΛΑ σε κάθε οδοντίατρο/ιατρό που ζητά την άριστη ποιότητα στις ακτινολογικές του εξετάσεις και την καλύτερη διαγνωστική συμβουλή για τους ασθενείς του. Μέριμνά μας η χρήση της κατάλληλης διαγνωστικής εξέτασης ανά περίπτωση με τα πιο σύγχρονα κι αξιόπιστα μηχανήματα για την μέγιστη διαγνωστική ποιότητα.

Ο επικεφαλής του ακτινολογικού κέντρου, δρ. Χρίστος Αγγελόπουλος , με πολυετή διαγνωστική εμπειρία είναι στη διάθεση του κάθε γιατρού για την διερεύνηση και ανάλυση του οποιουδήποτε διαγνωστικού προβληματισμού των ασθενών.

Η OPSIS γναθοπροσωπική διαγνωστική δραστηριοποιείται στον τομέα των οδοντιατρικών ακτινολογικών υπηρεσιών από το 2010.

Υπηρεσίες

Επικοινωνία

info@opsis-mfi.gr
+ 30 2310-281686
Αγίας Σοφίας 38, 546 22 Θεσσαλονίκη
Απόστολου και Γρηγορίου Ταβάκη 6, 570 01 Θέρμη
Φιλίππου Β’ 44, 501 00 Κοζάνη